Lajmërojmë të gjith gjuetarët dhe qytetarët, që NP.  “Ulqin”- Ulqin në marrveshje me organizaten turistike Ulqin, kanë marrë vendimin që për shkak të sezonit turistik e cila është në vijim dhe gjithashtu që për shkak që të mos arrihet deri tek shqetësimi i turistave të cilët përkohësisht gjenden për pushime në komunen e Ulqinit, se hapja e sezonit te gjuetis do te shtyhet deri në fillim të muajit shtator.  Ky vendim është marrur edhe për shkak që të shmanget nga shpërthimi i zjarreve  që mund të vëjë në vështirsi mbarvajtjen e sezonit turistik, kështu thuhet në një njoftim të drejtorit të kësaj ndërmarrjeje z. Ajet Zaga.

Për këtë jemi dakorduar që sezoni i gjuetisë 2019/2020 të shtyhet për daten  01.09.2019.

Apelojmë tek të gjith gjuetarët që ta respektojnë dhe ta mirkuptojnë këtë vendim deri në hapjen e sezonit të gjuetisë dhe të sigurojnë lejet e gjuetisë për sezonin 2019/2020.

By admini