Përgaditur nga Fikret Dushku, prof.

Të shtunën me 04.05.2019 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së “Top Tirana Open 2019”. Në këtë aktivitet sportiv u paraqiten 420 garues, 35 ekipe nga 7 vende. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 25 garues dhe dy refer. Ekipi i Ulqinit kthehet me 23 medalje, 8 të arta, 7 të argjendit, 8 të bronzit dhe trofeu 🏆 i vendit të parë në kategorinë CHILDREN.
Medaljet e arta i fituan garuesit:
🥇 Harun Dervishi, Sumeja Bisha, Enes Dushku, Arta Ismailaga, Sara Kraja, Besart Kuqi, Merisa Malokraja, Mervana Mucaj.
Medaljet e argjendit i fituan garuesit:
🥈 Amar Bakalli, Medina Kanaceviq, Hava Malokraja, Ensar Ravja, Tristan Leon Tivari, Blendisa Xhurreta.
Medaljet e bronzit i fituan garuesit:
🥉 Ismet Tivari, Amell Nuti, Amella Nuti, Enis Kurti, Albjon Hykaj, Hakush Fici, Amra Dushku, Mersida Demiri.

Në rënditje të përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fitoi trofeun 🏆 e vendit të parë në kategorinë CHILDREN.

By admini