Taekwondo Team Ulqini Ekipi i Taekwondo-së Ulqini kthehet me 14 medalje dhe një trofe nga turneu ndërkombombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së, “Shabac open 2019”.

Gjatë këtij vikendi të dielen me 14.04.2019 në qytetin e Shabacit u mbajt turneu në Taekwondo  i cili grumbullojë 700 garues, 65 klube, 13 shtete.

Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 20 garues dhe fitoi 14 medalje, 9 të arta, 3 të argjendit, 2 bronzi dhe një trofe.  Në diciplinën e Formave me medalje u kurorzuan garuesit: 🥇 Hana Tivari, Dion Mustafa, Vesa Dervishi, Amell Nuti.  Kategorija Çift: 🥇 Amra Dushku / Dion Mustafa. 🥈 Amra Dushku, Sumeja Bisha.  🥉 Medina Kanaqi.  Rënditja e përgjithshme trofeu 🏆 i vendit të dytë. 

Në diciplinën e ndeshjeve u kurorzuan garuesit: 🥇 Sara Kraja, Besart Kuqi, Enes Dushku, Mervana Muçaj.  🥈 Mersida Demiri, 🥉 Bledar Kasmi.

Përgaditur nga:
Fikret Dushku, prof.

By admini