Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Malin e Zi dhe Qendrën e Kulturës – Ulqin do të organizojnë ekspozitën fotografike “Colours of Albania”. 

Hapja e ekspozitës është ditën e enjte, më 28 mars 2019, ora 19.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.

By admini