Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e librave “Deputetët shqiptarë në Malin e Zi në periudhën e komunizmit 1946-1990”, “Bijtë e shqipes” dhe “Identiteti etnolinguistik dhe kulturor i shqiptarëve” të autorit Gjekë Gjonaj.

Përurimi i librave do të bëhet të shtunën, më 9 shkurt 2019, ora 19.00, në mjediset e Qendrës Tregtare “Cungu” – Ulqin.

By admini