Lajmërojmë të gjithë gjuetarët e komunes së Ulqinit që me daten 14.09.2018 në sallen e vogel të komunës së Ulqinit me fillim në ora 14.00 do të organizohet takim me të gjithë gjuetarët e komunës së Ulqinit dhe të interesuarit tjerë ku temë diskutimi do të jetë hapja e sezonit të gjuetisë për vitin 2018/19.

Ju ftojmë që të merrni pjesë, kështu thuhet në njoftim të Ndërmarrjes për ruajtjen dhe kultivimin egërsirave “Ulqin” – Ulqin.

By admini