Nxenesit e klases se pare, Shkolla ”M. Tito” – Ulqin

Në ditën e parë të këtij viti të ri shkollor, ju uroj të gjithë nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme në Ulqin dhe  të gjithë mësimdhënësve dhe prindërve, një vit të mbarë dhe të suksesshëm.Një urim të veçantë për të gjithë nxënësit e klasave të para, për ata që po fillojnë një etapë të re të jetës së tyre dhe kur po fillojnë të përgatiten për të nesërmen.

Urime dhe suksese, kështu thuhet në urimin e kryetari të komunës së Ulqinit Loro Nrekiq .

By admini