Shkrimtari dhe kritiku malazez Balsha Brkoviq në një shkrim të tij ndër të tjera është ndalur edhe te vdekja e Adem Demaçit. Ai Demaçin e cilëson si njëriun cili ka bërë të kuptohet se situata në Kosovë nuk ishte ashtu siç e paraqisnin, shkruan Ulqini Online.

”Vdiq Adem, Demaçi. Respekt i posaçëm për njëriun që duke i’u falenderuar tij gjenerata ime kuptoi se gjërat në Kosovë nuk kanë qenë të tilla siç na e kanë paraqit vazhdimisht”, shkruan Brkoviq.

 

By admini