Dy trofe për klubi e Taekwondo-së Ulqini

Sot me datë 13.05.2018 në Podgoricë u mbajtë kampionati i Malit të Zi në sportin olimpik të Taekwondo-së për kategorinë e pionirëve në të dy diciplinat Forma dhe Dyluftim.
Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 29 garues në të dy diciplinat. 25 garues dolën të suksesshëm. Në diciplinën e ndeshjeve nga klubi i Taekwondo-së Ulqini dolën plotë 10 kampion të Malit të Zi. Garusit më të sukseshëm ishin Bledar Kasmi me katër medalje të arta, Merisa Malokraja me tri medalje të arta dhe Amella Nuti me tri ndeshje të fituara.
Medaljet e arta i fituan garuesit:
🥇Amar Bakalli 🥇Besart Kuqi 🥇Arta Ismailaga 🥇Mervana Mucaj 🥇 Merisa Malokraja 🥇Sara Kraja 🥇Harun Dervishi 🥇Bledar Kasmi 🥇Amella Nuti 🥇Mersida Demiri
Medaljet e argjendit i fituan:
🥈 Hadi Resulbegu 🥈Erblin Avdiu 🥈Jahja Dervishi 🥈Erlind Avdiu
Medaljet e bronzit:
🥉Hava Malokraja 🥉Abdullah Dermaja 🥉Hakush Fici 🥉Enes Dushku 🥉Abdullah Dervishi 🥉Isuf Gjenciq.

Në rënditjen e përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini u shpall kampion për vitin 2018 duke fituar kupën 🏆 e vendit të parë.

Në diciplinën e Formave Taekwondo Ulqini pati këtë suksesë. Gjithësejt 22 medaljet të fituara, 13 medalje të arta 6 të argjendit dhe 3 të bronzit.
Kategoria Individuale kampion fituan garuesit:
🥇Hava Malokraja 🥇Bledar Kasmi 🥇Amella Nuti 🥇Hadi Resulbegu 🥇Enes Dushku 🥇Merisa Malokraja 🥇Arta Ismailaga.
Kategoria Çift:
🥇Vesa Dervishi / Bledar Kasmi
🥇Enes Dushku / Sara Kraja
Kategoria Ekipore:
🥇Harun Dervishi / Hadi Resulbegu / Amar Bakalli
🥇Enes Dushku / Muhamed Ukoshata / Bledar Kasmi
🥇Vesa Dervishi / Amella Nuti / Mervana Mucaj
🥇Arta Ismailaga / Sara Kraja / Merisa Malokraja
Nënkampion: Kategoria Individuale
🥈Sara Dervishi 🥈Muhamed Ukoshata 🥈Vesa Dervishi 🥈Sara Kraja.
Kategoria Çift:
🥈Mervana Mucaj / Hadi Resulbegu
🥈Muhamed Ukoshata / Arta Ismailaga
Medalje bronzi fituan garuesit.
🥉Harun Dervishi 🥉Naxhije Hasanaga 🥉Mervana Mucaj

Në rënditje të përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini edhe në kategorinë e Formave u shpall 🏆 kampion i Malit të Zi për vitn 2018.

Falenderojmë prindërit e garuesve për përkushtimin dhe përkrahjen e tyre të vazhdueshme. Poashtu falenderojmë sponsorët përkrahjen e tyre. Ju faleminderit

Përgaditur nga prof. Fikret Dushku
Tkd Ulqini

By admini