Rezultatet perfundimtare të zgjedhjeve lokale ne Ulqin

rezultatet-e-zgjedhjeve-lokale-2018-ulqin

Pas numërimit të 33 nga 37 qendrat e votimit, rezultatet

SD e Malit të Zi – 8%

Unioni Demokratik i Shqiptarëve – 9,8%

Partia Boshnjake – 2,8%

Demokratet e Malit të Zi – 3%

Forca – 22,8%

SNP dhe Demokratski Front – 2,3%

SDP – 2,9%

Partia Demokratike, Perspektiva dhe LD në MZ – 19,3%

URA – 5,7%

DPS – 23,3%

Pas numërimit të 30 nga 37 qendrat e votimit, rezultatet

CEMI vazhdon me paraqitjen e rezultateve nga Ulqini. Ka ndryshime nga paraqitja e parë. Nga  30 prej 37 qendrave të votimit rezultatet e shprehura në përqindje janë si më poshtë.

SD e Malit të Zi – 8,6%

Unioni Demokratik i Shqiptarëve – 9,2%

Partia Boshnjake – 2,7%

Demokratet e Malit të Zi – 3,3,6%

Forca – 22,9%

SNP dhe Demokratski Front – 2,5%

SDP – 2,9%

Partia Demokratike, Perspektiva dhe LD në MZ – 19,6%

URA – 5,7%

DPS – 22,6%

Pas numërimit të 14 nga 37 qendrat e votimit, rezultatet

CEMI ka dalur me rezultatet e para nga 14 prej 37 qendrave te votimit te numeruara. Përfqësuesja e Qendres për monitoring CEMI me keto të dhëna ka dalur ne televizionin shtetror.

Kjo ndarje nuk ështe definitive dha ka mundesi të madhe të ndryshimit te tyre nga numerimi në qendrat tjera të votimit.

Këto rezultatet jane si me poshte:

SD e Malit të Zi – 3 mandate

Uninoni Demokratik i Shqiptarëve – 2 mandate

Partia Boshnjake – 0 mandate

Demokratet e Malit të Zi –1 mandate

Forca – 6 mandate

SNP dhe Demokratski Front – 0 mandate

SDP – 0 mandate

Partia Demokratike, Perspektiva dhe LD në MZ – 9 mandate

URA – 1 mandat

DPS – 11 mandate

 

By admini