Forca dhe DPS duket se do të përcaktojnë se kush do të jetë partia që do të marrë më shumë vota në zgjedhjet lokale të Komunës së Ulqinit.

Prej 30 qendrave të votimit të numëruara nga 37 sa janë gjithsej rezulton se FORCA prin me 22,9%. Nga këto rezultate DPS ka 22,6%  kurse Koalcioni ”Zgjohu Ulqin” 19,6% të votave.

By admini