Foto: A. Murati

Sot Komuna e Ulqinit organizoi pritjen tradicionale të fundvitit në ambientet e hotelit Mediteran.

Gjatë kësaj mbrëmje u shpërblyem nxënësit më të mirë, punonjësit më të mirë të policisë në Ulqin, punonjësit më të mirë shëndetsorë  dhe më të dalluarit  nga Shërbimi i Shpëtimit dhe të Mbrojtjes.

Në këtë aktivitet u shpallë edhe sportisit më i miërë i qytetit të Ulqinit. Këtë vit këtë shpërblim e meritoi tensti i njohur i qytetit tonë Rrezart Cungu.

 

By admini