Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e librave “Ulcinj za vrijeme Albanske Prizrenske lige 1878-1881” dhe “Ulcinj i politika Crne Gore 1881-1912” të mr. Riza Rexhës.

Përurimi do të mbahet me rastin e 1-vjetorit të vdekjes së autorit, ditën e diel, më 12 nëntor 2017, ora 18.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.

 

 

By admini