tuzi-MalesiNë zonën e Malësisë me shumicë shqiptare, që prej më shumë se dy dekadash, kërkohet vazhdimisht e drejta e vetëqeverisjes lokale, që nënkupton themelimin e komunës së plotë me seli në Tuz, si të gjitha komunat tjera në Mal të Zi.

Forcat politike shqiptare akuzojnë pushtetin qendror të Malit të Zi për gjendjen e krijuar dhe përfaqësuesit e partisë në pushtet theksojnë se nuk e kundërshtojnë statusin e komunës së plotë të Tuzit në Malësi.

Më poshtë mund të shikoni kronikën e gazetarit Ali Salaj per VOA.

By admini

One thought on “Forcat politike shqiptare akuzojnë pushtetin qendror për statusin e komunës së Tuzit (video)”
  1. SI TE FITOHEJ KOMUNA KURE FERHAT DINOSHA MA UDSH GJITHMONE ISHTE KUNDER DHE VASEL SINISHTAJ ISHTE PER KOMUNEN NE KOMUNE TE POGRORICES.

Comments are closed.