Foto: Fatmir Gjeka, fb

Kryetari i Partisë Demokratike Fatmir Gjeka ka postuar në faqen e vet në FB një fotografi ku shihet së bashku bashkëpartiakun e tij Gzim Hajdinagën por edhe me afaistët e njohur të qytetit të Ulqinit Fatmir Dervishi, Besfort dhe Ali Kasmi.

Nga kjo fotografi nuk dihet nëse afaristët në fjalë në të ardhmen do të bëhen pjesë e kësaj partie apo kjo ishte një foto nga një ndenjë e zakonshme. Pamjet nga kjo fotografi tregojnë për një atmosferë të ngrohtë mes pjesmarrësve të ndenjës.

Në janar të vitit të ardhshëm në Ulqin do të mbahen zgjedhjet lokale.

By admini