“Gjurmë Shqiptare”: Qyteti i vdekur Iliro-Arbëror

Mos e humbisni, historinë e një qyteti Iliro-Arbëror që pret të tregojë të vërtetat e tij.

 Çfarë fsheh nëntoka e Shasit, këtij qyteti të jashtëzakonshëm Iliro-Arbëror?

Përse u mbulua nga autoritetet jugosllave më parë, dhe ato malazeze më pas, historia e tij?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema. /Top Channel/

By admini