Ka mbushur plot 100 vjet dhe gëzon shëndet të mirë, nipat  embesat janë përkujdesur që të i’a festojnë këtë ditë.

Personi për të cilin bëhet fjalë është Fadil Elezaga dhe është qytetari më i vjetër i Ulqinit, së paku kështu shpehen shumica e komentuesve në rrjetat sociale pasi nuk dihet nëse ndonjë person tjetër ka më shumë vjet se ai.

”Shumë urime për gjyshin”, kështu është urimi i nipave dhe mbesave të Fadilit, urim të cilit i bashangjitemi edhe neve.
Urime!

By admini