jahta-dulcinea-amerikeMërgimtarët tanë në mënyra nga më të ndryshmet shprehin dashurinë e madhe për atdheun dhe vendlindjen e tyre.

 

Në një postim interesant të shoqëruar edhe me fotografi të z. Silver Korda, mund të shihet një jaht luksoz por më shumë me emër interesant, ”Dulcinea”.

 

Kodra në komentin për këtë jaht nuk tregon saktesisht emrin e pronarit por shton se është e një kushëriri ose shoku të Hamza Gjençiqit.

By admini