Day: May 28, 2015

FIFA E KORRUPTUAR!

Nga Frank Shkreli Ministria e Drejtësisë e Shteteve të Bashkuara njoftoi të Mërkurën në Gjykatën Federale në Brooklyn të New Yorkut, padinë me 47-akuza kundër nëntë zyrtarëve të lartë dhe…