Articles Posted in the " vende te lira pune " Category

  • Vende të lira pune në Ulqin

      Shoqata joqeveritare ”PROMUL” në kuadër të projektit ”PUNËSIMI I TË RINJVE – NEVOJË PËR TA, OBLIGIM PËR NE”, një pjesë e të cilitshtë përkrahur edhe nga komuna e Ulqinit në konkursin për organizatat joqeveritare do të vazhdon me publikimin e konkurseve për vendet e lira të punës në qytetin tonë.   Me këtë rast njoftojmë edhe […]


  • Vende të lira pune në Ulqin

    NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE Restoranti IDEA, paraqet kërkesën për vende të lira pune duke startuar prej me 1 Maj 2018 e tutje. Restoranti ka nevojë për: a) 4 Kamariera b) 2 Shankista c) 1 Mjeshtër për pica (pizzaman) d) 2 Kuzhinier-e Orari i punës dhe i pagës mujore sipas marrveshjes. Na kontaktoni përmes […]