NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE
Restoranti IDEA, paraqet kërkesën për vende të lira pune duke startuar prej me 1 Maj 2018 e tutje.
Restoranti ka nevojë për:
a) 4 Kamariera
b) 2 Shankista
c) 1 Mjeshtër për pica (pizzaman)
d) 2 Kuzhinier-e

Orari i punës dhe i pagës mujore sipas marrveshjes.
Na kontaktoni përmes telefonit në këtë numer 069 649 664.

Me respekt
Stafi i Restorant IDEA.

 

By admini