haradinaj-ne-kufi-me-malin-e-zi-danE përditshmja malazeze Dan në ne ballinën e vet sjell lajmin kryesor të ditës nën titullin ”Haradinaj nuk heq dorë nga territori i Malit të Zi”.

Sipas kësaj të përditshme Haradinaj ka publikuar disa foto ku shihet me flamurin shqiptar në teritorin e diskutueshëm në mes Malit të Zi dhe Kosovës.

Haradinaj kohë më parë ka kërkuar nga institucionet e Kosovës të ndërpresin procesin e demarkacionit me Malin e Zi pasi kufiri duhet të jetë ai sipas Kushtetutës së vitit 1974.

By admini