automjeti-ne-rugen-28-dhjetori-2Një automjet me targa të Serbisë, AL 015 ZJ, ka më shumë se një muaj që në masë të madhe pengon qarkullimin e automjeteve dhe këmbsorëve  në rrugën 28 Dhjetori (pas Maternitetit) të Ulqinit.

Në orët e vona të mbrëmjes kur fluksi i automjeteve është shumë i madh kolonat e autmjeteve dhe pritjet bëhen të padurueshme pasi rruga pothaujse shëndrrohet në njëkalimshe.

Është koha e fundit që kjo pjesë e rrugës të lirohet nga ky automjet dhe pronari i papërgjegjshëm.

automjeti-ne-rugen-28-dhjetori-1

automjeti-ne-rugen-28-dhjetori-2

 

By admini