jahti-plazhi-madh-digjetNë Plazhin e madh të Ulqinit në de ka marrë flakë një jahtë luksoze.

Siç mësohet, të gjithë udhëtarët që kanë qenë në jahtë janë evakuar.

Jahti është pronësi e familjes Stanaj. Shkaku i flakës besohet të jetë defekti elektrik.

Sipas dëshmitarëve dhe pamjeve rezulton se askush nuk i erdhi ne ndihmë derisa anija u dogj tërësisht dhe ne fund u fundos.

 

jahti-plazhi-madh-digjet
Foto: Vijesti

By admini