Plazhi-vogelPunëtori turistik dhe njëheri drejtor i Qendres turistike të Kosovës Shkelzen Rizaj vlerëson se në Ulqin për momentin mund të pushojnë me shumë se 150 000 mysafirë ku 60% e tyre janë nga Kosova.

Ai për të përditshmen Vijesti deklaron se ”të gjithë ato së bashku shpenzojnë më së paku 3 milion euron në ditë”.

Sipas fjelëve të tij, Ulqini me politikë të mirë të çmimeve ka fituar në konkurencën me qytetet bregdetare të Shqipërisë.

By admini