programi-manifestimit-ditet-e-diasporesSot dhe neser do të organizohen Ditët e Diasporës 2015 të organizuara nga Komuna e Ulqinit, OT e Ulqinit dhe BKA.

Programi i këtij aktiviteti është më poshtë.

Dita e Diasporës 2015
– E hënë dhe e Marte 10, 11 Gusht
DITA E PARE 10 Gusht (e Hënë)
Ora 11:00 Takimi me bashkëvendasit tanë në Hotelin “Mediteran”
Tema “Diaspora, faktor i rëndësishëm për zhvillimin e Ulqinit
– Fjala përshëndetëse e Kryetarit të Komunës Z. Fatmir Gjeka
– Fjala përshëndetse e Drejtoreshës se OT Z. Zana Sarvan
– Fjala përshëndetëse në emër të mërgimtarëve
– Diskutime në lidhje me mundësit e bashkëpunimit
Prorami artistik
Pijanistja Iliriana Gjoni
Soprano Gjyste Pelinku
13:30 Koktej

DITA E DYTE – 11 Gusht (e Martë)
Ceremonia e aktiviteteve do të zhvillohet në Katerkollë – Stadium
– Ora 20:00 – Ndeshje në minifutbollë Ana e Malit – Diaspora
– Ora 21:00 – Fjalet përshëndetëse të organizatorëve dhe diasporës
Koncerti i festiv “Malli djeg gurin – Koncerti i Festivalit të Gjirokastrës
Marrin pjesë – SHKA-të
– TRADITA
– ANA E MALIT
– BUZUKU
– Këngëtar vendas
– Koktej me ushqim tradicionalprogrami-manifestimit-ditet-e-diasporesMarrë nga Shoqata Ana e Malit

By admini