Genci nimanbegu

Ilustrim

Uroj të gjithë qytetarët e Malit të Zi dhe në veçanti popullit autokton shqiptarë përvjetorin e 17-të të pavarësisë së Malit të Zi. Kemi kontribuar në themelimin e shtetit të Malit të Zi, me qëllimin që të na mundësohet një barazi kombëtare, zhvillim ekonomik dhe përfaqësim dinjitoz që dekada me radhë na është mohuar, kështu zhuhet në mesazh urimin e kryetarit të Forcës së Re Demokratike z. Genci Nimanbegu në lidhje me 21 maj Ditën e pavarsisë së Malit të Zi.

Po ashtu, me plotë shpresë i gëzohemi mundësisë t’i jepen përgjigje sfidave që kanë të rinjtë dhe shoqëria në tërësi në këto kohë kur drejtimi euroatlantik është duke u vënë në pyetje.

Për ne këto janë synime madhore për të cilat do të këmbëngulim edhe me shumë se çdo herë.

Vlen të theksohet rëndësia që pavarësia e Malit të Zi ka në rajonin tonë me politikën e fqinjësisë së mirë me të gjitha shtetet fqinje.

Urime 17-vjetori i pavarësisë së Malit të Zi!, përfundon urimi i kryetarit të Forcës së Re Demokratike z. Genci Nimanbegu

By admini