Të premten me datë 23.12.2022 në hotelin Ambasador në Podgoricë, federata e Taekwondo-së së Malit të Zi paraqiti sportistët më të sukseshëm për vitin 2022. Në bazë të rezultateve të arritura gjatë këtij viti, klubit të taekwondo-së Ulqini i takuan 11 çmime. 

Katër çmime në disciplinën e ndeshjeve dhe gjashtë çmime në disciplinën e formave si dhe çmimi i klubit më të suskseshëm per vitin 2022.

Në disciplinën e ndeshjes u shpallen sportistët:

🏆Eren Karaminxhoja, pioniri i ri më i sukseshëm

🏆Hakush Fici, pioniri më i sukseshëm.

🏆Arta Ismailaga, kadetja më e sukseshme. 

🏆Enes Dushku, juniori më i sukseshëm. 

Në disciplinën e formave:

🏆Selma Demiri, pionirja më e sukseshme.

🏆Ajan Brashnjani, pioniri më i sukseshëm 

🏆Berina Mustafa, kadetja më e sukseshme. 

🏆Adnan Mekic, kadeti më i sukseshëm. 

🏆Amell Nuti, juniori më i sukseshëm. 

🏆Amra Dushku, juniorja më e sukseshme. 

🏆 Taekwondo Ulqini klubi më i sukseshëm. 

Urime për të gjithë sportistët suksese tutje. 

Përgaditur nga:
Fikret Dushku, prof.
Podgoricë, 24.12.2022

By admini