SH.P.K. ”Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Ulqin ka dalur sot në mëngjes me një njoftim rreth problemeve me ujë gjatë ditë së shtunë.

Lajmërojmë të gjithë qytetarët e Komunës së Ulqinit se për shkak të ndaljes së rrymës elektrike në pompat në Lisna Bore nuk do të ketë furnizim me ujë gjatë ditës së sotme. Ju faleminderit per mirëkuptim, kështu thuhet në njoftimin e kësaj ndërmarrjeje.

By admini