Shporta e vjeshtës,  29-30.10.2022, Park Hajdari, Zenelaj – Ulqin

Mirë se vini ne festën e ngjyrave dhe shijeve te vjeshtës!

Organizata Turistike e Ulqinit dhe Komuna e Ulqinit, në periudhën prej 29 deri më 30 tetor, organizojnë manifestimin “Shporta e Vjeshtës”, që do të mbahet në sheshin e Parkut Publik Hajdari, Zenelaj, Ulqin.

Përveç ekspozuesve të shumtë nga vendi dhe rajoni, i gjithë aktiviteti do të pasurohet edhe me një program kulturo artistik që do të fillojë më 29 tetor në ora 11:00, ku do performojnë artistja nga Mali i Zi Tanja Sheter dhe artistja e njohur nga Shqipëria Eranda Libohova.

Shporta e vjeshtës këtë herë vjen plot ngjyra dhe shije unike duke sjell përjetim të veçantë nga çdo cep, nga ulliri pranë detit deri tek fiku rrëze malit.

Mos mungoni !!!

Festa e vjeshtës po fillon !

Organizata Turistike dhe Komuna e Ulqinit

Mirë se vini,

By admini