Të dielën me datë 09.10.2022 në Gollubovc u mbajtë Kampionati i Malit të Zi në sportin e taekwondo-së për të dy disciplinat, ndeshje dhe forma. Në këtë kampionat u paraqitë edhe klubi i Taekwondo-së Ulqini me 45 sportistë. Taekwondo Ulqini arriti edhe një suksesë tjetër.
Në disciplinën e ndeshjeve u arritë rezultati si më poshtë:
🥇Plotë 13 kampion Shtetëror u shpallën nga klubi i taekwondo-së Ulqini për vitin 2022.
🥈Gjashtë nënkampion dhe dy sportist fituan medalje bronzi🥉.
Në rënditjen e përgjithëshme në disciplinën e ndeshjes Ulqini u rëndit i treti i cili shpërblehet me trofeun🏆 e vendit të tretë.

Në disciplinën e formave, Ulqini arriti këtë rezultat.
Gjithësejt 🥇17 kampion shtetëror për vitin 2022,
🥈7 nënkampion shtetëror dhe një medalje bronzi🥉.
Në rënditjen e përgjithëshme në disciplinën e formave ekipi nga Ulqini u shpall kampion i Malit të Zi për vitin 2022 duke u shpërblz me kupën 🏆e vendit të parë.

Tkd Ulqini,
Fikret Dushku, prof. 

By admini