Në bashkëpunim me gjimnazin e përgjithshëm “Vëllazerim Bashkim”, te hënën ne ora 11:00 do mbahet një takim i hapur me nxënesit e gjimnazit ku i ftuar do jetë shkrimtari dhe analisti i mirënjohur nga Maqedonia e Veriut z. Kim Mehmeti, kështu mësohet nga një postim i Librarisë Ulqini.

Teme e diskutimit do të jetë “Arsimi dhe sfidat e te rinjeve sot”.

Nje falenderim i vecante per drejtoreshen e shkolles znj. Ardita Kovacevic per gadishmerine dhe bashkepunimin, përfundon shkrimi i Librarisë Ulqinit.

By admini