Ndahen mjete financiare për njerëz me diabet edhe në Plavë dhe Guci

Nga Shaban Prelvukaj*

Në kuader te aktiviteteve të mbajtura nëper disa komuna në Mal të Zi sot (10.09.2022) u mbajt aktiviteti humanitar edhe në Plavë-Guci, i organizuar nga Fondi Humanitar “Trojet Tona”.
Takimi i sotem ishte ndarja e mjeteve financiare për njerëz me dijabet të shkallës (I) deri në moshën 40 vjeçare e cila u sigurua nga donacioni i Dina &Ahmet Kurmemaj!
Te pranishem ne ket event ishin:
Kryetarja e komunës së Gucisë zonj. Anella Çekiq, kryetari i komunës të Plavës z.Nihad Canoviq, Kryetari i kuvëndit komunal te komunës se Gucisë z.Bujar Hasangjekaj, perfaqësusi i shtëpisë së shëndetit z. Amell Bashiq, aktivist si dhe disa nga përfituesit e këti donacionit.
Falenderimi dhe mirënjohje për Donatoret Dina&Ahmet Kurmemaj,për Fondin humanitarë ” Trojet Tona”, perfaqsuesve te kumunave, shtepisë së shendetit si dhe aktivistëve për oranizim.

*Marrë nga faqja e autorit ne facebook

By admini