Në një diagram të publikuar nga Radio Evropa e lirë shihet se Mali i Zi dhe Kosova kanë rritjen më të madhe të çmimit të bukës në Ballkanin përëndimor gjatë një viti, shkruan Ulqini Online.

Krahasimi i të dhënave është bërë për muajin korrik të vitit 2021me atë të vitit 2022.Të dhënat për Bosnjën kanë të bëjnë me muajin qershor të viteve të mësipërme.

By admini