Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Bashkësinë Lokale – Ostros do të organizojnë përurimin e librit “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda.

Përurimi i librit do të bëhet të mërkurën, më 10 gusht 2022, ora 13:00, në Shtëpinë e Kulturës – Ostros.   

By admini