Tek Ubla e Krajës përurohet libri për ublat

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e librit “Ublat – trashëgimi kulturore dhe jetike në Krajë” të autorit Xhelal Muja.

Përurimi do të mbahet të mërkurën, më 11 maj 2022, ora 12:00, tek Ubla e Krajës – Ostros.   

By admini