Ilustrim

Do të shqyrtohen ankesat eventuale për parregullsi zgjedhore në Ulqin

Komisioni Komunal i Zgjedhjeve  në Ulqin  do të shqyrtojë  numrin e ankesave të partive politike pas zgjedhjeve të 27 marsit.

Sipas sekretarit të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve  Husein Shaptafa, deri tani kanë mbërritur dy ankesa për   dy vendvotime.   
“Ankesa e parë ka ardhur nga Partia Demokratike e Socialistëve, kurse e dyta nga  Koalicioni “ Fillim  i Ri” i përbërë nga  URA, Partia Demokratike, Alternativa Shqiptare, Socialdemokratët  dhe Partia Social – Demokrate. Këto subjekte politike  kanë shprehur parregullsitë   në vendvotimin nr. 5, që quhet Bashkësia e Dytë Lokale – Palma, e cila ka  772 votues, dhe në vendvotimin nr. 30 “ Vëllazërim -Bashkim”, me  gjithsej 767 votues”, i tha  Radios së Malit të Zi  Shaptafa, transmeton Ulqini Online.   

Këto dy ankesa  Komisioni Komunal i Zgjedhjeve do t’i marrë në shqyrtim  gjatë ditës së sotme, e më pas do të  zyrtarizohen  rezultatet e zgjedhjeve.

By admini