Sot me datë 28.02.2022 u arrit marrëveshja mes dy subjekteve më të vjetër shqiptar, Lidhja Demokratike në Mal të Zi dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve, që veprojnë në Mal të Zi, kështu thuhet në një shkrim në faqën në rrjetin social të UDSH-së, transmeton Ulqini Online.

Përveç ruajtjes së identitetit dhe mbrojtjes së interesave të popullit shqiptar, qëllimi i këtyre subjekteve do të jetë zhvillimi i hovshëm ekonomik i komunës së Ulqinit. Koalicioni shqiptar i bënë thirje të gjitha subjekteve tjera nacionale shqiptare ti bashkangjiten këtij koalicioni, përfundon shkrimi.

By admini