”Denojmë ashpër fjalët ofenduese drejtuar, zv.kryeministrit Dritan Abazoviq me baze nacionale nga ana e protestuesve para RTMZ sonte në Podgoricë. Këto ofendime nuk janë vetëm personale por ofendim të gjithë popullit tonë”, kështu shkruan në një shkrim të tij deputeti shqiptar në Parlamentin e Malit të Zi, Genci Nimanbegu, shkruan Ulqini Online.

Me këtë rast z. Nimanbegu bënë ftesë për maturi politike dhe njerzore të gjithë akterët politikë. Ftesat për protesta dhe akuzat për tradhëti janë të papërgjegjëshme dhe manipulim të qytetarëve.

”Vetëm me dijalog mund që të delet nga situata e cila është përgjegjësi e ekstremizimit politikë nga ana e përfaqësuseve politikë të subjektve qeveritare aktuale”, përfundon shkrimin e tij z. Nimanbegu.

By admini