Klubi i Taekwondo-së gjatë këtij viti 2021 mori pjesë në 18 aktivitete sportive. Tre aktivitete në Mal të Zi dhe 15 aktivitete ndërkombëtare.
Gjatë këtij viti klubi arriti të grumbullojë gjithësejtë 219 medalje dhe 23 trofe.
🎖92 Medalje vendore
🥇47 medalje të arta
🥈29 medalje të argjendit
🥉16 medalje të bronzit
🎖127 Medalje ndërkombëtare
🥇 66 medalje të arta
🥈 30 medalje të argjendit
🥉 31 medalje të bronzit
🎖Gjashtë medalje të nivelit G1-E1
🥇 2 medalje të arta
🥈 2 medalje e argjendit
🥉 2 medalje të bronzit
🎖Katër medalje Ballkanike
🥇 3 kampion Ballkanik
🥉 1 medalje e bronzit
🎖21 medalje shtetërore në disciplinën e Ndeshjes
🥇 12 kampion shtetëror në Mal të Zi
🥈 7 nënkampion të Malit të Zi
🥉 2 medalje bronzi
🎖16 medalje shtetërore në disciplinën e Formave
🥇 14 kampion shtetëror në Mal të Zi
🥈 2 nënkampion të Malit të Zi
🏆 23 trofe të fituara
🏆 6 trofe në Mal të Zi
🏆 17 trofe ndërkombëtare
Sportistja Sara Kraja rënditet në vendin e 3-të të ranglistës Europiane në kategorinë kadet.
Me këtë suksesë të arritur gjatë vitit 2021, dëshiroj të falenderoj të gjtihë ata që kontribuan në çfardo mënyre: Prindërit, Komunën e Ulqinit, Anëtarët e komisionit për sport pranë Komunës së Ulqinit, Sponsorët, Mediat, Portalet dhe të gjithë ata që na përkrahën moralishtë e fizikisht.

Përgaditi:
Fikret Dushku, prof.

By admini