SHKA “Olcinium” nga Ulqini, e formuar kohë më pare, arriti të realizojë paraqitjen e parë në një festival. Në këtë mënyrë kjo shoqëri ne fundjavën që lamë pas mori pjesë në festivalin e zhvilluar ne Ohër. Siç mësohet nga udhëheqësit e kësaj shoqërie nëpërmes një shkrimi në rrjetet sociale, valltaret shkëlqyen në skenë dhe u shpërblyen me diplomë, transmeton Ulqini Online.

‘’Si pjesmarrje për herë të parë në festival si grup i ri kjo ishte një mrekulli dhe eksperiencë mjaft e shkëlqyer për valltaret  tonë të cilët prezentuan vallet dhe traditat e qytetit tonë’’, deklarojnë nga SHKA “Olcinium”.

SHKA “Olcinium”  falenderon edhe të gjithë sponzorët që ndihmuam për këtë pjesmarrje.

By admini