Zëvendës Kryeministri i Malit të Zi, Dr. Dritan Abazoviq, dërgoi telegram ngushëllimi udhëheqsisë shtetërore të Republikës së Kosovës me rastin e aksidentit në të cilin vdiqen dhjetë shtetas të Kosovës, mësohet nga faqja e Lëvizjes URA.

Telegram ngushëllimi iu dërgua Presidentit të Republikës së Kosovës, Vjosa Osmanit, Kryeministrit, Albin Kurti dhe Zëvendës Kryeministrit, Besnik Bislimi.

By admini