Mësuesja e dalluar e Shkollës fillore ‘’M. Tito’’Feride Hajdinaga  në Ulqin është zgjedhur ushtrues detyre e drejtoreshës së kësaj shkolle.

Mësuese Feride Hajdinaga shkollën e lart e ka të përfunduar në Prishtinë ndërsa Fakultetin e mësuesisë në Nikshiq. Mësuese Feride falë punës dhe përkushtimit të saj gëzon respekt të madh të ish nxënësit, nxënësit, kolegët dhe prindërit.

Shkolla fillore ‘’M. Tito’’ është shkolla më e madhe në qytetin e Ulqinit.

By admini