”Kjo është fitorja më e madhe e qytetarëve të Ulqinitne 30 vitet e fundit. Ishte një betejë që pa vullnet politik nuk arriti të zgjidhet, sepse politika e mori dhe politika është duke e kthyer. Edhe pse kurrë nuk e premtuam kthimin e pronës, ne ate e realizuam. Është privilegj dhe nderë të jesh pjesë e këtij momenti. URIME!, kështu shkruan në një post të tij zyrtari i lartë i Lëvizjes URA, Omer Bajraktari.

”Sonte te gjithë ne ora 20.00 ne restorantin Bonita ta shenojmë këtë ditë, në mënyrë modeste në pazar dhe ulqinakçe 🫒”, kjo është thirrja e Bajraktait përmes rrjetit social facebook.

By admini