Me anë kësaj thirrje publike, njoftojmë të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të jenë pjesë e organizatës LDA Balkan në Maqedoni të Veriut🇲🇰, Mal të Zi🇲🇪dhe Luginë të Preshevës🇷🇸 se është hapur afati për aplikim, sot me datë 22.02.2021 dhe do të jetë i hapur 1️⃣5️⃣ditë, pra deri me datë 08.03.2021.

Të interesuarit për aplikim duhet që të mbushin pyetsorin në google form që gjeni të bashkuar në postim ku edhe japin arsyet se pse dëshirojnë të jenë pjesë e organizatës.Linku për aplikim: https://forms.gle/dnoNydBaKBVoMq268

By admini