Foto: Baro Vukoviq

Situata në Adë të Ulqinit përkëqësohet edhe më tej. Tani më shtëpizat e plasaritura dhe të ndara në gjysmë mund ti rrënojnë përfundimisht valët e detit.

”Rrugë të mbarë në detin e qetë”, kështu e përshkruan fotografinë autori i saj Baro Vukoviq, transmeton Ulqini Online.

Një kohë të gjatë individë, shoqata e organizata të ndryshme kanë ngritur zërin për situatë në këtë pjesë unike të qytetit tonë por që ka munguar reagimi adekuar

By admini