Nga arkivi

Koalicioni shqiptar “Bashkë nji za”  i përbërë nga Partia Demokratike, Unioni Demokratik i Shqiptarëve  dhe Lidhja Demokratike në Mal të Zi ka dorëzuar të marten listën zgjedhore pranë komisionit zgjedhor me të cilën dë të marrë pjesë në zgjedhjet parlamentare të 30 gushtit të këtij viti, shkruan Ulqini Online.

Ky koaliconi shpreson në rezultat të mirë zgjedhor.

Më poshtë mund të shikoni listën e plotë të Koalicionit shqiptar “Bashkë nji za”

 1. Fatmir Gjeka
 2. Mehmed Zenka
 3. Saubih Mehmeti
 4. Arbenita Vukaj
 5. Enis Gjokaj
 6. Fitim Dragović
 7. Astrit Hoxha
 8. Seida Suma
 9. Dritan Aljaj
 10. Beqir Sellaj
 11. Mirsad Grdoč
 12. Luljeta Sefa
 13. Maraš Dedvukaj
 14. Agon Hasa
 15. Isat Jakupi
 16. Ardita Rama
 17. Driton Salaj
 18. Aida Lleshi
 19. Mirsad Orahovac
 20. Haxhi Sulejmani
 21. Zuke Hasanagić
 22. Dr. Agron Ibrahimi
 23. Igmete Mehmedi
 24. Arben Truma
 25. Ajet Zaga
 26. Emin Ljuljanović
 27. Rejhana Aljošević
 28. Nezir Gjeçbitriq
 29. Biondina-Kim Mehmedi
 30. Ahmet Markašević
 31. Mr. Avdyl Alibegu
 32. Riza Çoba
 33. Medina Cenoviq
 34. Musa Gočaj
 35. Skender Rexhoviq
 36. Zaim Bećović
 37. Nadžije Ardolić
 38. Dr. Sc. Dritan Ceka
 39. Ardijana Karamanaga
 40. Dželal Derviši
 41. Enis Hadžaj
 42. Elira Kovaçi
 43. Samir Kurtović
 44. Dardan Qosaj
 45. Asmira Dervišević
 46. Xhevat Gjoni
 47. Fljorijeta Perović
 48. Deda Camaj
 49. Milazim Mustafa

By admini