Plazhet në qytetin e Ulqinit kanë nisur të popullohen nga vizitorë, pasi qeveria vendosi që ato të rihapen pas pandemisë COVID-19.

Bregdeti i Ulqinit, këto ditë vizitohet kryesisht nga banorët e zonës dhe nga qytetet e ndryshme të Malit të Zi.

Pas 1 qershorit është paraparë edhe hapja e kufijve ndërkombëtarë ku dhe pritet një fluks i turistëve nga rajoni dhe bota.

Më poshtë mund të shikoni disa pamje të ralizuar nga voa.

https://www.facebook.com/zeriamerikes/videos/252791492614832/

By admini