Nga të dhënat më të reja të Institutit  të shëndetit publik të Malit të Zi mësohet se në Komunën e Ulqinit vazhdon të mbetet numri prej 10 personave aktiv të infektuar me koroanvirus.

Nga ana tjetër po nga këto të dhëna shikohet se në Mal të Zi numri i te infektuarëve aktiv me koronavirus ka rënë dukshëm dhe tani numërohen 21 raste të tilla, transmeton Ulqini Online.

Numri i rasteve aktive sipas komunave në Mal të Zi tani është si më poshtë.

Ulqini: 10
Gucia: 3
Podgorica: 3
Tivari: 3
Plava: 1
Bijelo Pole: 1

By admini