Trupi Koordinues Nacional për sëmundjet ngjitëse ka dhënë pëlqimin për vazhdimin e afatit të zbatimit të disa masave të përkohshme për mbrojtjen e shëndetit dhe të jetës së qytetarëve nga infektimi me koronavirusin e ri si dhe për plotësimin dhe ndryshimin e disa masave.

Siç është kumtuar nga Qeveria, shkruan rtcg, pëlqimi për vazhdimin e këtyre masave, sipas automatizmit është dhënë, duke pasur parasysh faktin se disa masave është duke u skaduar afati i zbatimit, transmeton Ulqini Online.

Në pajtim me terminet e paralajmëruara për zbutjen e zbatimit të disa masave, masat ekzistuese do të ndryshohen ose zbatimi i tyre do të suspendohet fare.

By admini